menu

Contact

Contact

Wij helpen je graag verder

Heeft u op onze site niet kunnen vinden wat u zocht? Of heeft u een andere vraag? Stuur dan hier onder een kort berichtje naar onze verkoop medewerkers. 

Snelle antwoorden op uw vraag:

Zijn jullie open ?   Ja, ons showterrein is open voor bezichtiging zonder afspraak. U kunt de showtuin en houtloods bezoeken zonder afspraak. Openingstijden van  08:00 tot 17:00 uur   

Kan ik vragen stellen op het showterrein?   Nee,  niet op het showterrein, er zijn geen medewerkers op het showterrein die met u meelopen. Wel is de verkoopbalie open voor vragen.

Kan ik winkel afspraak inplannen bij de verkoopbalie?   Onze verkoopbalie is weer open en u hoeft geen afspraak te maken.

Kun je bij Smitco op dit moment tegels bekijken?   Ja, het showterrein en winkel zijn open voor bezoek tijdens onze openingstijden.

Kan ik gewoon spullen bestellen ?   Jazeker, ... Alle bestellingen kunt u plaatsen via de website, of kom langs aan onze verkoopbalie. Voor korte vragen bel met 075-6218541 of vul het contact formulier in onderaan deze pagina. Telefonisch nemen wij geen bestellingen aan.

Als ik spullen bestellen via de website, wanneer kan ik ze dan afhalen?   Wij nemen alle bestellingen z.s.m. in behandeling.  U krijgt altijd een 2e E-mail bericht met datum en eventueel instructies voor het afhalen van uw bestelling. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling pas een aantal werkdagen later kan worden afgehaald als wij het artikel niet in eigen voorraad hebben.
 


Stel je vraag online

Typ bovenstaande code over.

Contactgegevens

T: 075-6218541
M: info@smitco.nl

Locatie

Smitco Tuinhout en Sierbestrating
Guispad 5
1551 SX  Westzaan
Route berekenen

Openingstijden
 

Maandag t/m Vrijdag
-
Zaterdag
-