menu

Contact

Contact

Snelle antwoorden op uw vraag:

Zijn jullie open ?   Ons showterrein is open voor bezichtiging zonder afspraak. U kunt de showtuin en houtloods bezoeken zonder afspraak. Openingstijden van  08:00 tot 17:00 uur   

Kan ik vragen stellen op het showterrein?   Nee,  niet op het showterrein, er zijn geen medewerkers op het showterrein die met u meelopen. Maar u kunt ons natuurlijk altijd even bellen, of een e-mail sturen (info@smitco.nl).

Kan ik winkel afspraak inplannen bij de verkoopbalie?   Wij maken geen winkel afspraken.

Kun je bij Smitco op dit moment tegels bekijken?   Ja, onze showterreinen zijn open voor bezoek tijdens onze openingstijden .

Kan ik gewoon spullen bestellen ?   Jazeker, ... Alle bestellingen kunt u plaatsen via de website, u krijgt van ons dan een bevestiging met een afhaaldatum en tijd.  Telefonisch kunnen wij geen bestellingen aanemen.

Als ik spullen bestellen via de website, wanneer kan ik ze dan afhalen?   Wij nemen alle bestellingen z.s.m. in behandeling.  U krijgt altijd een 2e E-mail bericht met datum en eventueel instructies voor het afhalen van uw bestelling. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling pas een aantal werkdagen later kan worden afgehaald als wij het artikel niet in eigen voorraad hebben.
 


Stel je vraag online

Typ bovenstaande code over.

Contactgegevens

T: 075-6218541
M: info@smitco.nl

Locatie

Smitco Tuinhout en Sierbestrating
Guispad 5
1551 SX  Westzaan
Route berekenen

Openingstijden
 

Maandag t/m Vrijdag
-
Zaterdag
-